OFFICE OF THE FIRE CHIEF
- (1.0) INFORMAȚII CU CARACTER PERSONAL
- (1.1) Nume: Michael.
(1.2) Prenume: Wallance.
(1.3) Adresă: Marina Bay 78.
(1.4) Număr de telefon: 75488796.
- (2.0) INFORMAȚII DESPRE DEMITERE
- (2.1) Rang precedent: Capitan II (Fost Deputy cedat in favoarea altui membru).
(2.2) Tipul demiterii: Onorabila.
(2.3) Motivul demiterii: Probleme personale.
(2.4) Data demiterii: 10.06.2022
(2.5) Legătură către demitere: ACCES
- (3.0) MOTIVAȚIE
- (3.1) Ce ocupații ați avut din momentul demiterii până în prezent?:
M-am ocupat de ferma parintilor mei pentru o perioada de timp. Motivul si demisiei la momentul ei. Erau in risc sa piarda ferma din cauza unor probleme de sanatate al tatalui meu.
(3.2) Dacă ați fost demis(ă) neonorabil, specificați motivul sau motivele pentru care Office of the Fire Chief ar lua în considerare cererea dumneavoastră de reintegrare: (minim 50 de cuvinte)
Răspunde aici.
(3.3) De ce doriți să vă reintegrați în Los Santos Fire Department? (minim 50 de cuvinte)
Fire Departament este viata mea. Nu am plecat deloc cu inima impacata. Dupa cu i-am spus si fostul Chief de la momentul acela, ca ma voi intoarce cat de curand pot sa stiu ca familia mea este bine si pot sa am mintea limpede pentru a fi dedicat suta la suta fata de cetatenii orasului.
- (( (4.0) INFORMAȚII OUT OF CHARACTER ))
- (4.1) Pe plan Out Of Character, de ce dorești să te reintegrezi în Los Santos Fire Department?: (minim 50 de cuvinte)
Pentru ca s-a terminat mult prea repede tot ce incepusem dincolo. S-a oprit dintr-o data. Am ajuns sa fim destul de unit ca echipa si chiar sa avem parte de roleplay frumos impreuna cu fostii membrii din deparatament. Am facut mai mereu parte din FD, din perioada SAMP-ului, si apoi cand s-a inchis comunitatea acolo, mereu am optat sa intru in FD pe orice server de roleplay pe care am fost. Acum pe serverul acesta tot cu aceasta intentie vreau sa revin. Pregatirea pe partea de roleplay inca pot sa zic ca o am, dar de asta avem manualele de avem nevoie de ele. Au trecut 3 ani de cand s-a inchis fostul ro, dar inca am in minte tot ce e de facut. Hai sa facem ceva frumos din asta.
(4.2) Dacă ai fost demis(ă) neonorabil din motive Out Of Character, specifică motivul sau motivele pentru care ar trebui să luăm în considerare cererea ta de reintegrare: (minim 50 de cuvinte)
-
(4.3) Acces către contul de forum: ACCES
(4.4) În prezent, ești membru al unei alte facțiuni? Dacă da, specifică: Nu.
(4.5) Prezintă poze needitate cu Admin Record-ul de pe toate caracterele (album): ACCES
(4.6) Prezintă o poză needitată cu /stats de pe caracterul cu care aplici: ACCES